top of page

Våg å dele bok!


Før delte vi historier rundt bålet for mer innsikt, forståelse og tilhørighet. Disse verdiene trenger vi fortsatt! "Våg å dele bok"-aksjonen er igangsatt for at vi skal sette enda mer fokus på dette i samfunnet.

Vil du hjelpe meg med aksjonen?

Legg ut bøker du har lyst å dele der du tror noen vil finne dem. Ta en titt på https://youtu.be/0svn-otRgr8

og la deg inspirere.

Her har du forslag til tekst på første innsiden i bøker du gir bort:

Hei! Vil du lese meg, legg meg i lomma eller vesken din. Når du er ferdig med meg, skriv navnet ditt på en av linjene og legg meg der du tror noen vil finne meg.

https://youtu.be/0svn-otRgr8. Denne linken er for deg og alle du har lyst å dele med

Delte bøker skaper mer innsikt, forståelse og felles referanser.

I forbindelse med "Våg å dele bok" deler vi ut 500 eksemplarer av barneboka "Regnfrakken og Selbuvotten". Boka handler om menneskeverd; hvordan vi verdsetter oss selv – og andre. Samtidig oppfordrer vi alle til å finne fram gode bøker, som støver ned i bokhylla, og gi dem til noen som kan ha glede av dem. For ingen vil vel havne i «glemmekassen»? Venner og kjente på små og store plasser i Norge får noen eksemplarer av "Regnfrakken og Selbuvotten" eller bidrar med bøker de selv ikke lenger har behov for. Dette er en tvers igjennom positiv aksjon. Kontakter vi våre respektive lokalaviser og nærradiostasjoner, begynner snøballen å rulle. Hvem vet, kanskje det tar helt av, slik at det kommer på TV-nyhetene også?

Blir du med?!

Varm hilsen fra May Helen Myhre

PS! Vil du støtte Mental Helse? kto: : 2680 07 92532

bottom of page